دانلود نقشه اتوکد و پروژه معماری هتل 5 ستاره

پایان نامه معماری : هتل 5 ستاره
Architectural thesis project : 5 star hotel
طراح : فرهاد میر نظری Architects: farhad mirnazari
محل احداث پروژه : کرمانشاه - بلوار شیرودی Location :iran-Kermanshah
استاد راهنما : مهندس احسان داریوشی Project Lead Designer: Eng-ehsan darushi
مساحت پروژه :25000 متر مربع Project Area: 25sqm
مدل سازی و رندر : جعفر صیدی Modeling & Rendering : jafar sydi
تاریخ تحویل پروژه : بهار 90 Date of Delivery : Spring 2011







ورودی هتل
SitePlan
فهرست رساله پایان نامه هتل:
فصل اول: توريسم
مقدمه:
1-1. اركان صنعت توريسـم :
1-1-1.منابع طبيعي:
1-1-2. عوامل زير بنایي:
1-1-3. تجهيزات حمل ونقل:
1-2.توریست :
1-3.كلياتي راجع به توريسم داخلي:
1-4.ارزشهاي اقتصادي سياحت :
1-5.سياست جمهوري اسلامي در مورد صنعت توريسم :
1-6.مشكلات توسعه صنعت توريسم :
1-6-1. ضعف شبكه ارتباطات و راهها :
1-6-2. نارسائي هاي اقامت :
1-6-3. كمبود راهنمايان توريستي :
1-7.دولت در توسعه جهانگردي چه وظيفه اي دارد ؟
1-8.جاذبه هاي توريستي ايران:
1-8-1-1.آب و هوا:
1-8-1-2.دريا :
1-8-1-3.شكار و صيد ماهي :
1-8-1-4.جنگلها :
1-8-1-5.درياچه ها:
1-8-1-6.غارها :
1-8-2. جاذبه هاي فرهنگي و اجتماعي :
1-8-3. جاذبه هاي زيارتي :
1-8-4. موزه يكي ديگر از جاذبه هاي ايران :
فصل دوم: مباني نظري طرح (اجزاي تأسيساتي)
2-1.هتل
2-2.معمارى انواع كاروانسراها:
2-2-1.كاروانسراهاى كاملا پوشيده منطقه كوهستانى:
2-2-2.كاروانسراهاى كرانه پست خليج فارس:
2-2-3.كاروانسراهاى حياط دار مركز ايران از دوره صفوى تا عصر حاضر:
2-2-3-1.كاروانسراهاى مدور:
2-2-3-2.كاروانسراهاى چند ضلعى:
2-2-3-3.كاروانسراهاى دو ايوانى:
2-2-3-4.كاروانسرا با تالار ستون دار:
2-2-3-5.كاروانسراى چهارايوانى:
2-2-3-6.كاروانسراها با پلان متفرقه:
2-3انواع مهمانسراها :
2-3-1.هتلها :
2-3-2.متل :
2-3-3.هتل پانسيون :
2-3-4.رسورت هتل :
2-3-5.هتل هاي كوچك :
2-3-6.هتل هاي جوانان :
2-3-7.هتل روي چرخ :
2-4.شناخت هتل:
2-5.تاريخچه هتل در ايران معاصر:
2-6. جايگاه هتل در معمارى و گردشگرى:
2-7.معماري هتل وانواع فضاهاي تشكيل دهنده آن:
2-7-1. فضاهاي عمومي :
2-7-1-1.گروه فضاهاي مربوط به اقامت :
2-7-1-3.گروه فضاهاي مربوط به غذاخوردن :
2-7-1-5.گروه فضاهاي عمومي جنبي :
2-7-2.فضاهاي خصوصي :
2-8.گروه فضاهاي مربوط به اقامت :
2-8-1.سالن مجالس جشن وپذيرايي:
2-8-2.گروه فضاهاي عمومي مربوط به اقامت درهواي آزاد :
2-9.گروه فضاهاي عمومي مربوط به غذا خوردن:
2-10.فضاهاي غذا خوري :
2-10-1.رستوران :
2-10-2.گريل روم :
2-10-3.تريا :
2-10-4.بوفه:
2-11.آشپزخانه:
2-11-1.امكانات و روابط الزامي در آشپزخانه:
2-12.گروه فضاهاي عمومي جنبي :
2-12-1.ورودي،لابي :
2-12-2.ميز رسپشن :
2-13.فضاي سرويس دهنده طبقات :
2-13-1.پله وآسانسور:
2-13-11-.آسانسور مخصوص حمل اثاثيه :
2-132-.فضاهاي مختلف خانه داري:
2-13-3.راهروي عمومي:
2-14.بخش مهندسي هتل :
2-15.فضاهاي مختص كاركنان هتل:
2-15-1. غذاخوري كاركنان:
2-15-2.فضاي رختكن كاركنان:
2-15-3.انبارهاي هتل :
2-15-3.1-انبار مواد غذائي:
2-15-3.2-انبار نوشابه:
2-15-3.3-انبار قسمت مهندسي:
2-15-3.4-انبار قسمت خانه داري:
2-15-3.5-انبار اوراق چاپي ونوشت افزار:
2-15-3.6-انبار وسايل تنظیف :
2-15-4.پاركينگ :
2-15-4-1.پاركينگ هاي موقتي:
2-15-4-2.پارگينگ هاي دائمي :
2-16.فضاهاي خصوصي :
2-16-1. اتاقهاى خواب:
2-16-2.پلان طبقه
2-17.محل قرارگيرى پلكان:
2-18.طراحى فضاهاى عمومى:
2-18-1.لابى:
2-18-2.وروديها:
2-18-3.آسانسورهاى مهمانان:
2-18-4.پادو چمدانها:
2-18-5.فضاهاى پشتيبانى:
2-18-6.فضاهاى نشيمن:
2-19.اهداف در طراحى سالن و پيشخوان عرضه نوشيدنىها:
1-19-1.قابل رويت بودن:
2-19-2.سرگرمى:
2-19-3.سرويس دهى غذا:
2-19-4.فضاهاى برگزارى مراسم و فعاليتها:
2-20.معيار طراحى:
2-20-1.دفاتر ادارى:
2-20-2.دفتر حسابدارى:
2-21.فضاى خدماتى و پشتيبانى (دور از ديد)
2-22.فضاهاى آماده سازى غذا و انبار آذوقه:
فصل سوم: شناخت شهرستان روانسر و غار قوري قلعه
.1-3موقعیت روانسر:
.2-3موقعیت جغرافیایی شهرستان روانسر:
.3-3آ ب و هوای روانسر:
.4-3اقتصاد روانسر:
.5-3مطامع اقتصادی، بیکاری و مشاغل کاذب:
.6-3آثار باستانی:
.1-6-3گور دخمه(تپه فرهاد)
.2-6-3گورستان اسلامی
.7-3وجه تسمیه روانسر:
.8-3جستاری بر پوشش منطقه روانسر:
.1-8-3اجزای لباس مردانه:
.2-8-3اجزای لباس زنانه:
3-9.گویش:
3-10.دین و مذهب:
3-11. میراث طبیعی:
3-12.کوهستان شاهو و نمونه ای از غارهای غرب ایران:
3-11.غار کاوات :
3-12. روستای قوری قلعه:
3-13. شغل مردم روستا :
3-14. وجه تسمیه قوری قلعه:
3-15.موقعیت غار قوری قلعه :
3-15.سابقه ی تاریخی غار قوری قلعه :
3-16.تاریخچه ی کشف غار قوری قلعه در عصر جدید
3-17.چگونگی فتح و کشف بزرگترین غار آبی آسیا توسط غار نوردان دلیر استان کرمانشاه:
3-18.گذری بر حاذبه های غار قوری قلعه و مشخصات فیزیکی آن :
3-19.وجه تمایز غار قوری قلعه با علیصدر:
فصل چهارم: شناخت و بررسي بستر طرح
4-1.محل سایت:
4-1.محل سایت:
4-2.دلایل انتخاب سایت :
4-3.امکانات رفاهی کنونی در محوطه غار:
4-4.عکسهایی از سایت پروژه
4-5.تحليل ساختگاه
4-5-1.بادهای غالب
4-5-2.دسترسی ها:
4-5-3.شیب طبیعی زمین:
4-6.دید های سایت
4-7.پوشش گیاهی:
4-6.برق رسانی :
فصل پنجم: اقليم و جغرافيا هتل 5 ستاره
5-1.ویژگیهای طبیعی حوضه و موقعیت جغرافیایی عمومی حوضه:
5-2.عوامل تعیین کننده آب و هوا:
5-2-1.عوامل محلی
5-2-1-1. تابش خورشیدی:
5-2-1-2. ارتفاع خورشید:
5-2-2.عوامل سیاره ای:
5-2-2-1.بادهای غربی:
5-3.عناصر آب و هوای حوضه:
5-4.بارش سالانه:
5-5.روند و نوسان بارندگی سالانه و توزیع فراوانی آن:
5-6.تغییرات شیب بارندگی حوضه:
5-7.تجزیه و تحلیل دما:
5-8.اقلیم:
5-9.تبادل حرارتی
فصل ششم: ضوابط و استانداردها
6-1.ضوابط طراحی هتل ها
6-1.ضوابط طراحی هتل ها
6-2.ارزشيابی انواع هتلها
6-3.فضاهاي ضروري و مورد نياز براي هتل:
6-4.توضیح ساختار فضایی هتل و استاندارد های آن ؛
6-4-1. اقامت مهمانان:
6-4-2. فضای اداری:
6-5.اقامت مهمانان ؛
6-5-1.اتاق میهمان ؛
6-5-2.استاندارد نمودن ؛
6-5-3.طول اتاق ها
6-5-4.راهروها:
6-5-5.حمامها:)
6-5-7.ارتفاعات سقف ؛ 95
6-6.فضاهای عمومی ؛ 96
6-6-1.ورودیها هتل 96
6-6-2.لابی: 97
6-6-5.راهروها و پله ها ؛
6-6-5-1. محوطه های عمومی:
6-6-5-2. محیط های دیگر:
6-6-6. سیر کولاسیون ؛
6-6-7. سالن اجتماعات؛
6-6-8.آسانسورها؛
6-6-8-1. آسانسور خدمات (Service Elevators)؛
6-6-9.آشپز خانه هتل؛
6-6-10.قسمت کارکنان؛
6-6-10-1. خدمات لباسشویی و خانه داری؛
6-6-10-2. مساحت ها؛
6-6-11. قسمت مهندسی مکانیکی ؛
6-6-12. پارکینگ کنار خیابانی؛
فصل هفتم: بررسي قسمتهاي طرح و تدوين برنامه فيزيكي
7-1.هتل
7-2.رستوران
7-3.پاركينگ
7-1.هتل
7-2.رستوران
7-3.پاركينگ
فصل هشتم: بررسي چند نمونه هتل 5 ستاره
8-1.نمونه های داخلی:
8-1-1.هتل مجتمع گردشگری ساحلی باری:
8-1-2.هتل نارنجستان:
8-2.بررسی نمونه های خارجی
8-2-1.هتل شرایتون:
8-2-2.هتل شرابتون آبان دیبارا:
- دانلود نمونه نقشه اتوکد برای هتل 4 و 5 ستاره + رساله و مطالعات
- مطالعات و رساله هتل ( رساله و مطالعات پایان نامه معماری
- دانلود پایان نامه هتل پنج ستاره +مطالعات+تمامی نقشه های
- دانلود پروژه پایان نامه معماری با موضوع «هتل»
- دانلود پایان نامه طراحی هتل ٣ ستاره در شهر مشهد
- دانلود رساله هتل دانلود پروژه نقشه معماری هتل فاز 1 و 2
- دانلود رایگان پلان های معماری هتل 4 طبقه دانلود نقشه معماری هتل
فصل نهم: اهداف طراحي عوامل مؤثر بر آن
9-1.اهداف طرح :
9-2.عوامل تاثیر گذار بر طراحی
9-2-1.اقلیم منطقه:
9-2-2.توپوگرافی
9-2-3.دید مسلط مسیردسترسی به هتل وبلعکس
شكل 8-10 هتل شرايتون آبان ديبارا
شكل 8 – 13 هتل شرايتون آبان ديبارا
شكل 8 – 13 هتل شرايتون آبان ديبارا
9-2-3.دید مسلط مسیردسترسی به هتل وبلعکس
شکل 8-14.پلان هتل شرایتون
آبان دیبارا (اینترنت)
شکل 8-15.سایت هتل شرایتون
آبان دیبارا (اینترنت)
شکل 8-16.هتل شرایتون
آبان دیبارا (اینترنت
شکل 9-1.سایت مجموعه (داشتن شیب ملایم)
شکل 9-2.موقعیت سایت (اینترنت)
جدول2-1. ابعاد اتاقهاى خواب
جدول 2-2.گونهشناسى هتل بر اساس نحوه
نحوه قرارگیری اتق خوابها
جدول 2-3.مساحتهاى لازم براى
اتاقهاى برگزارى مراسم و فعاليتها
جدول 5-1. رابطه تغییرات بارندگی
با ارتفاع (حوضه آبخیز روانسر)
جدول 5-2. دمای متوسط سالانه
در نقاط ارتفعاعی حوضه
جدول 5-3. دمای فصلی ایستگاه روانسر (75-1362)
جدول 6-1.مکان های لازم در هتل 3 ستاره
جدول 6-1.مکان های لازم در هتل 3 ستاره
جدول 6-2.اندازه انواع تختخواب
جدول 6-3.عرض اتقها
جدول 6-4. مساحتهای داخلی اتاق
جدول 6-5. ارتفاعات سقف
جدول 6-6. محوطه لابی بسته به نوع
جدول 6-7. شرایط میز پیشخوانهای معمولی
جدول 6-8 اختصاص فضا به احتیاجات دفتری
جدول 6-9 مساحت بخشهای اداری به متر مربع
جدول 6-10 عرض های راهروهای معمولی
جدول 6-11 تسهیلات خدمات توالت ها
جدول 6-12 لیست تجهیزات آشپزخانه اصلی
جدول 6-13 مساحت – آشپزخانه
جدول 6-14 نمونه مساحت رختشویخانه و خانه داری
جدول 6-14 تعداد سری ملحفه و حوله به ازای هر اتاق
جدول 7-1. دیاگرام حبابی فضاهای هتل
جدول 7-2. دیاگرام فضایی طبقات
جدول 7-3. دیاگرام فضاهای عمومی
شکل 7- 3.دیاگرام روابط فضاهای
رستوران و آشپزخانه
جدول 7-5. نمودار شماتیکی ازفضاهای جلسات وضیافت
جدول 7-6. دیاگرام روابط فضاهای کل
جدول 7-7. فضای حداقل میان میزها
جدول 7-8 7-9. استانداردهای پارکینگ
